Vitaliteit, minder (stress)klachten door mindfulness

Vitaliteit, minder chronische  en/ of stressklachten door mindfulness.

WilFlow zet mindfulness is om jou of je collega’s te helpen bij het vergroten van vitaliteit en anders omgaan met stress en/of andere klachten.

In elke vorm van media komen de onderwerpen vitaliteit en stressklachten steeds weer naar voren. Het belang van het vergroten van de vitaliteit voor nu en later en als tegenhanger van stress. Stress dat zorgt voor uiteenlopende klachten zoals bij voorbeeld slecht slapen, concentratieproblemen, hoofdpijn, vermoeidheid en ga zo maar door.

Ieder mens krijgt in het leven helaas te maken  met tegenslagen, zowel fysiek als mentaal. En of je nu een particulier bent of werkt bij een organistie, iedereen heeft er baat bij goed in hun vel zitten en zich vitaal te voelen. Zowel fysiek als mentaal, krachtig en energiek en daarmee bestand tegen een stootje.

Mindfulness is een vaardigheid die jou kan helpen weer te genieten van te leven, je vitaliteit te vergroten en anders om te gaan met stress en/ of andere klachten.

Wil jij anders omgaan met stress en/ of andere klachten? Ben jij bereid je actief in te zetten om daadwerkelijk iets te veranderen in je leven? Wil jij je vitaliteit vergroten? Dan is de training MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) een training, ook wel mindfulnesstraining genoemd, zeker de moeite waard om je in te verdiepen.

Deze training is al veertig jaar in ontwikkeling en nog steeds wordt wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de positieve effecten van de training, die uit de praktijk en uit andere verschillende onderzoeken al gebleken zijn.

 

Wees welkom, nieuwsgierig en kijk rustig verder op de website over mindfulness en wat WilFlow voor jou, of de organisatie waar jij voor werkt, kan betekenen.