Mindfulness voor particulieren

Wil jij weer beter in je vel zitten? Weer genieten van je leven en weer het gevoel van controle krijgen? Ben je bezig met vitaliteit? Wil jij anders omgaan met stress- en/ of chronische klachten?

De training MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) of ook wel mindfulnesstraining is een bewezen effectieve training die helpt bij uiteenlopende (stress)klachten.

Iedereen krijgt op een of andere manier te maken met tegenslagen in het leven, zowel fysiek als mentaal. Vaak leidt dit tot een vorm van stress.

De realiteit met andere ogen bekijken, ruimte creëren voor jezelf, volop genieten van de fijne momenten en doorleven van de moeilijke momenten. WilFlow kan helpen een start te maken bij deze wens naar blijvende verandering. Meebewegen met de golven van het leven dat is het doel. De momenten van stress blijven en klachten worden niet minder. Echter door anders met de momenten van het hier-en-nu om te gaan wordt het leven een stuk mooier.

WilFlow biedt:

steun en begeleiding op jouw weg naar verandering door middel van:

  • De groepstraining MBSR/ mindfulnesstraining (ook voor persoonlijke ontwikkeling)
  • Individuele begeleiding in de vorm  een privé mindfulnesstraining

 

Waarom WilFlow?

Mijn unieke aanpak:

Wat maakt mijn aanpak uniek? Ik besteed uitgebreid aandacht aan de werking van lichaam en geest. In het bijzonder de werking van de hersenen. Dit verschaft inzicht in hoe wij als mens in elkaar zitten. Dit inzicht geeft ruimte om situaties en stress anders te gaan bekijken en ontstaat ruimte voor andere keuzes. Bovendien heb ik een “gave” om de werking van het lichaam op een beeldende, gepassioneerde, simpele manier uit te leggen. Naast een stuk educatie gaan we aan de slag met concrete (ontspannings)oefeningen en (zelf) onderzoek. Kleine concrete veranderingen kunnen al een grote impact hebben. Kennis is macht en ervaring geeft kracht.

Michelle van der Kleij eigenaar WilFlow

Mijn kennis, fascinatie voor stress en ervaring:

Ik ben landelijk erkend mindfulnesstrainer en vind stress ontzettend fascinerend. Tegelijkertijd zie ik ook wat verkeerd gehanteerde stress kan aanrichten. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in stresscounseling. Bovendien heb ik zelf ervaren welke invloed stress kan hebben op een mens. Mijn opleiding en ervaring als mindfulnesstrainer en kennis over stress zijn een mooie aanvullende combinatie om jou te helpen.

Mijn doel:

Mijn doel is jou te helpen met de vaardigheid mindfulness te ontwikkelen en te groeien als mens. Jou helpen keuzes te maken die goed zijn voor jou, zodat jij weer kan kan genieten van de kleine dingen in het leven en jij de keuze krijgt om dingen anders te doen.

 

Een paar reviews van Nextdoor:

“Een hele fijne en diepgaande training die zich ook toespitst op het in praktijk brengen van de theorie door er actief mee te oefenen in en buiten de trainingssessies. Het heeft mij enorm geholpen en veel bewustzijn gecreëerd. Michelle is een hele fijne trainer die haar passie en kennis voor en over het vak op een ongedwongen manier overdraagt. Echt een aanrader!”

“Ik heb mindfulness lessen gevolgd bij Michelle van Wilflow. Zij is een erg prettige dame in de omgang waar je jezelf snel veilig bij voelt. Ik heb van de training veel geleerd en pas het inmiddels toe in mijn dagelijks leven. Wat mij de nodige rust biedt. Zeker een aanrader!”

Lees hier verder over hoe anderen een training bij WilFlow hebben ervaren