Indivuele begeleiding

WilFlow biedt individuele begeleiding om vitaliteit te vergroten en anders om te gaan met stress- en chronische klachten.

De individuele begeleiding wordt geboden in de vorm van een individuele mindfulnesstraining waarbij de focus wordt aangepast aan de deelnemer. Iedereen heeft andere behoeften.

Zo kan de focus van de individuele liggen bij stress, maar ook acceptatie van chronische klachten of op ontspanning. Altijd wordt de individuele begeleiding aangepast aan de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemer.

Mindfulnesstraining MBSR

Een individuele mindfulnesstraining is niet anders dan een mindfulnesstraining in groepsverband. Het enige verschil is dat deze training aan één individu gegeven wordt. Weliswaar is het niet mogelijk te profiteren van de kennis en inzichten van een groep. Daar staat tegenover dat dieper ingegaan kan worden op de individuele ervaringen, Educatie, oefeningen en (zelf)onderzoek vormen de basis van deze training. Tijdens een individuele mindfulnesstraining is meer tijd automatische patronen te onderzoeken. Voor meer informatie over mindfulness klik hieronder op mindfulness.